Wij ontwikkelen samen met jou producten voor het internet. Denk hierbij aan een website of webshop, maar ook aan digitale nieuwsbrieven en webapplicaties. Voor het brede pakket kun je bij YolkNet Internetservices terecht.

Websites, webshops en nieuwsbrieven kent iedereen wel, maar wat is nu eigenlijk een webapplicatie? Applicaties zijn er in veel verschillende vormen. Eigenlijk kun je veel idee├źn uitwerken in een applicatie. Wij geven je graag een paar voorbeelden:

  • Urenregistratie: Medewerkers kunnen uren online registreren. Zo ben je altijd op de hoogte van de gewerkte aantal uren en werkzaamheden.
  • Voorraadbeheer: Heb je een winkel en een webshop? Dan is synchronisatie tussen de on- en offline winkel heel handig. Zo ben je altijd op de hoogte van jouw voorraad.
  • Online reserveringssysteem: Voor een voorstelling moeten kaarten worden verkocht. Met het reserveringssysteem kunnen mensen deze makkelijk reserveren.
  • En nog veel meer...

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we projecten hebben uitgevoerd voor partijen als de gemeente Best, gemeente Delft, Haagse Hogeschool en het Belgische Aucxis. Graag voegen wij ook jouw project toe aan onze portfolio.
Wil je meer weten over de projecten die wij hebben gedaan? Bekijk onze portfolio.

YolkNet Internetservices adviseert

Je hebt een plan voor een online product, maar je hebt geen idee hoe je nu verder moet? Samen met YolkNet Internetservices maak je een plan van aanpak. Wij helpen jou graag verder om jouw online product op de markt te zetten! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2005 - 2017  Genoemde prijzen zijn excl. btw