Webhosting

Je website of webshop moet een mooi plekje op internet krijgen, zodat bezoekers of gebruikers het kunnen bezoeken.
Daarvoor heb je webhosting nodig, een ruimte op het internet om je website op te slaan. YolkNet Internetservices biedt verschillende hostingpakketten. De pakketten variëren in grootte, zodat je nooit teveel betaald. Bekijk de pakketten die
we voor je hebben samengesteld.
Is je website of webshop nog in ontwikkeling, maar wil je wel al e-mailberichten versturen via een domeinnaam? Ook daar
hebben we een oplossing voor.

Vps

Ben je meer ervaren met websites en voel je je beperkt in de mogelijkheden van standaard webhosting? Probeer eens een virtuele privé-server, ofwel vps. Deze kun je naar eigen wens configureren en instellen. Op een Linux-server kan DirectAdmin worden geïnstalleerd, zodat je direct aan de slag kunt met de webserver. YolkNet Internetservices heeft hiervoor verschillende mogelijkheden.

Mailhosting

Bij mailhosting blijven zowel de ontvangen als de verzonden de berichten op de server (ook wel exchange-server) bewaard, zowel de ontvangen als de verzonden. Handig voor op locatie of op vakantie. Doordat je eenvoudig kunt synchroniseren met je telefoon, laptop of tablet heb je altijd de volledige mailwisseling bij de hand.
Bovendien kun je niet alleen je e-mail beheren, maar ook je agenda en notities!

Een andere handige functie is dat je je account kunt delen met andere gebruikers binnen dezelfde domeinnaam. Collega's kunnen dus tijdens je afwezigheid belangrijke berichten opvangen.
Of kijk in de agenda van collega's wanneer ze beschikbaar zijn voor overleg.

Dus ook naast de servers voor websites en webshops kun je bij YolkNet Internetservices terecht!
Nieuwsgierig naar de prijzen?

© 2005 - 2018  Genoemde prijzen zijn excl. btw